Meer resultaten voor Geluid

Geluid
 
Schooltv: Het Klokhuis Geluid.
Sosha gaat op expeditie om een wijnglas kapot te maken met geluid. Het is niet zo dat het geluid daar per se heel hard voor moet zijn. Je moet ook de juiste toonhoogte hebben. Sosha gaat op expeditie om een wijnglas kapot te maken met geluid.
Puzzelwoordenboek geluid.
Geluid bij onweer crypt. Geluid dat in de bus komt crypt. Geluid dat je hoort als de was kl. Geluid dat men met de tong maakt 1. Geluid dat op een pats volgt 1. Geluid dat op een pats volgt cry.
Sommige mensen horen geluid bij deze stille GIF Het leukste van het web Bizar HLN.
Sommige mensen beweren dat ze geluid horen bij het zien van de beelden, terwijl het fragment helemaal geen geluid bevat. Ze horen een ploffend geluid, telkens de mast de grond raakt en het beeld bibbert. Het kan een subtiele vorm van synesthesie zijn: het ene zintuig dat een ander triggert.
Gemeente in de ban van mysterieus geluid: Niemand weet waar. Stekene Het Nieuwsblad.
De gemeente en politie ontvingen de voorbije maanden talrijke oproepen over een hoornachtig geluid. Gemeente en politie doen dan ook een oproep om tips aan te leveren. Sinds begin april horen heel wat bewoners van een aantal Stekense centrumstraten een vreemd en storend hoornachtig geluid.
Verspreking bruidegom zorgt voor hilarisch moment op trouw Zet je geluid aan Het leukste van het web Bizar HLN.
Verspreking bruidegom zorgt voor hilarisch moment op trouw Zet je geluid aan. 30 mei 2018. Deel via Facebook 40 Tweet. Wat is als je je verspreekt op een cruciaal moment tijdens je eigen trouw? Dan krijg je de bruid goed aan het lachen! Tip: zet je geluid aan!
Geluid Wikipedia.
Lagere frequenties worden aangeduid met infrasone trillingen. Soms is dit geluid nog wel fysiek waarneembaar voelbaar. Boven de bovenste gehoorgrens onderscheidt men ultrasoon geluid tussen 18 kHz en 800 MHz en hypersoon geluid met een frequentie van boven de 800 MHz.
Schooltv: Geluid Geluid is trilling.
Geluid is trilling! De folie gaat trillen door het geluid van de pan. Je ziet de suiker bewegen. Nog een proefje: het papier voor de geluidsbox beweegt op de beat van de muziek. Werkt dat ook met suiker? Het geluid uit de boxen laat de lucht trillen.

Contacteer ons