Op zoek naar verhuur geluidsinstallatie?

verhuur geluidsinstallatie
 
Geluidsets verhuur Geluidsinstallaties huren Big Sound Systems.
Mackie geluidset 2 150 personen. Voeg toe aan aanvraag. DB Technologies geluidset 3 200 personen. Voeg toe aan aanvraag. DB Technologies geluidset 4 400 personen. Voeg toe aan aanvraag. DB Technologies geluidset 5 600 personen. Vraag je persoonlijke prijs aan.
Uitleendienst Gent Overzicht verhuur.
art003 Set 3: Omroep installatie voor auto. Geluidsinstallatie voor op auto, versterker met cd-speler en micro, 2 hoornluidsprekers op plaat voor montage op dak, aansluiting op sigarenaansteker 12V, versterker zit in plastiek kist. Prijs x Aantal. art005 Set 5: Geluid-mono/PA 300 pers 6 mic.
Geluidsmateriaal Provincie West-Vlaanderen.
aantal in verhuur: 4. in draagtas 1 kg. Provinciebestuur West-Vlaanderen Wenst u dit beeld in hoge resolutie te bekomen en/of te publiceren, neem dan contact op met het Provinciebestuur via email protected. 25, euro huurgeld. aantal sets in verhuur: 16.
Verhuur: Licht en Geluid.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houd met verhuur en verkoop van Licht geluid en PA installaties voor particulier, horeca, bed. Verhuur licht, geluid, beeld en mobiele podium. Voor elk feest, fuif, thema party's, modeshows, braderijen en alle andere evenementen.
Verhuur licht en geluidsinstallaties Elektrische installaties Vandenborre Dieter.
Licht en geluid. Verhuur licht en geluidsinstallaties Elektrische installaties. Welkom op onze website! Vandenborre Dieter is een verhuurbedrijf van licht, geluidsinstallaties en feestmateriaal. Wij verzorgen graag uw bedrijfsfeest, beursstand, modeshow, privéfeest, communiefeest. Naast onze verhuuractiviteiten, installeren wij mobiele en vaste elektrische installaties.
New lines: verhuur licht en geluid, lounge meubilair voor events.
TV Film premières Bedrijfspresentaties Productlanceringen Beursstands Congressen Feesten Evenementen Persvoorstellingen Road tours en méér. Gestelde, ongestelde en welgestelde lichamen in de Limburghal. VTM stand Autosalon Brussel 2016! Kom racen met de echte Voice stoelen op de vtm stand op het Autosalon.
Licht klank verhuurfirma regio Kortrijk THS Verhuur.
Verhuur van licht klank afhaalpakketten Kortrijk THS Verhuur Kenneth Soete 2018-07-12T1137280000.: THS Verhuur is dé specialist in de afhaalsets met professionele ondersteuning. Het is dan ook de bedoeling met onze afhaalpakketten iedereen die een prachtig event wil in elkaar boxen van dienst te kunnen zijn.
Verhuur van licht en geluidsinstallaties in Ham Limburg.
Neem contact op i.v.m. de verhuur van licht, geluid, DJ en PA. Visualsounds werkt met professionele lichtinstallaties. Sfeervolle belichting wordt ondersteund door een goede geluidsinstallatie. Naast de basisproducten worden ook speciale producten verhuurd. DJ-sets worden samengesteld met het meest gangbare en kwalitatieve materiaal.
Freak Si verhuur geluid en licht Opnamestudio Muziekproductie.
Met ledverlichting maken we dan ook gebruik van de laatste nieuwste technieken. Wij zorgen voor verhuur van geluid en licht installaties, micros, speakers, mengtafels, led lichten. indien gewenst zorgen wij voor de opbouw en demontage en natuurlijk ook de bediening ervan en dit volgens de regels van de kunst. In onze studio doen we demo-opnames voor groepen en zijn we zelf als muzikanten creatief met eigen muziekproducties. Deze studio kan men ook huren. Tegenwoordig worden we ook ingezet voor stemopnames van lezingen, geluidstechniek voor conferenties en het bedienen van de al aanwezige geluidsinstallatie op allerlei evenementen.
Geluidsinstallatie huren en DJ apparatuur huren.
2 x Topkast dB Technologies Flexsys F212 750 Watt RMS. 4 x Baskast dB Technologies SUD 18D 1000 Watt RMS. ANDERE COMBINATIES ZIJN UITERAARD OOK MOGELIJK! VRAAG NAAR EEN OFFERTE OP MAAT. Thets-renting.be: verhuur geluid geluidsinstallatie huren dj apparatuur huren lichtinstallatie huren verhuur beursstanden.
Geluidsinstallatie huren Pioneer set huren Klank huren Licht huren.
Geluidsinstallatie huren Nieuws. Discobar verhuur met of zonder dj. Discobar Verhuur.be voor het huren van een geluidsinstallatie, ook mogelijk met Dj Tom inbegrepen, Dj Tom is een Allround dj met meer dan 20 jaar ervaring in het draaien van feesten, maar ook discotheken, danscafes.

Contacteer ons