Meer resultaten voor dj set

dj set
 
DJ Barabba DJ Set Brussel UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. DJ Barabba DJ Set. Liquid Soul in a big Solid Body. Shared stage with Dj Friction-Dj Icicle-Dj Fresh-Roni SIze-Royalize-No One Knows-Sub Concept-Richie KIllasound-Dj Fazo-Dj Bonz-Dj Tech-Dj Zpidey-David Rodigan-Dj Gusma T-La Chiva Gantiva-Seeed-Arman Van Helden-Boosta-Alessio Bertallot-Olderic and many more. La Machine Sint-Goriksplein 2 1000 Brussel. Hoe geraak ik hier? Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Brussel Centraal Brussel Luxemburg Brussel Noord Brussel Zuid. zaterdag 2 september 2017 van 2230 tot 0430.
bol.com Complete 500W DJ Set Boxen Versterker Mixer Koptelefoon Microfoon en kabels.
Solden Hoge kluskortingen Alles voor je vakantie Aanbiedingen. Complete 500W DJ Set Boxen Versterker Mixer Koptelefoon Microfoon en kabels. 4.0 van de 5 1 reviews. Een zeer complete geluidsset die geschikt is voor disco en DJ toepassingen of karaoke events. Reviews Complete 500W DJ Set Boxen Versterker Mixer Koptelefoon Microfoon en kabels. Toon details Verberg details.
DJ Set Kopen? Alle Skytec DJ sets NU súpervoordelig!
Er zijn al mixers van een paar honderd euro. Tweedehands mixers kun je het beste links laten liggen. Ze gaan vaak snel kapot en zijn daardoor alsnog duurder dan een nieuwe mixer en DJ set. De boxen bij je DJ set. Natuurlijk heb je ook een goede set boxen nodig. Kijk naar de ruimte waar je jouw muziek wilt laten horen. Als het alleen in je slaapkamer of woonkamer is dan heb je natuurlijk andere boxen nodig dan wanner het een grote zaal of tent is. Het is belangrijk om voor de juiste boxen en speakers te kiezen met een goede kwaliteit en boven alles met een hoge kwaliteit. Ontdek wat er allemaal mogelijk is.
ROCK THE FOX DJ SET BE Rock The Fox.
DJ-controllers DreamLand.
Tussen 100 en 200. Tussen 200 en 300. Tussen 200 en 300. Tussen 300 en 400. Tussen 300 en 400. Of je nu een professionele dj of nog maar een beginner bent kies zelf met welk materiaal je wil spelen. Sluit je computer tablet of smartphone aan op de dj-controllers en zet de dansvloer in vuur en vlam! Geef je set een persoonlijke toets met de verschillende effecten en scratches. Wat zal jouw eerste nummer worden? Artikelen 1 13 van 13.
Tips tricks DJ Een goede voorbereiding het halve werk? Poppunt.
Bestaat er zoiets als een dj-set repetitie? Bereiden djs zich voor op een draaisessie of vertrouwen ze op hun skills? We gingen te rade bij dj Buzz begenadigd dj en ex-Poppuntfreelancer en Latomski die vooral furore maakte met zijn vette booty bass. Een uitgebreid artikel over platenkeuze setlists voorbereiden of niet de reactie van het publiek leren lezen een eigen stijl en imago ontwikkelen etc. Lees het interview met DJ Buzz en Latomski hier Poppunt magazine 36. Heb je vragen of opmerkingen bij deze pagina? Vind je hier toch niet het antwoord op jouw vraag? Poppunt geeft ook persoonlijk advies. popadvies@poppunt.be Bel 02 504 99 00 Maak een afspraak.
Pioneer dj set Muziek 2dehands.be.
Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Toon alle resultaten 90. Toon alle resultaten 42. DJ gear / Club apparatuur 39. Toon alle resultaten 1.
DJ set kopen BESLIST.be Topkwaliteit en geluid.
Reloop 2x RP-7000 Silver draaitafel RMX-60 DJ mixer DJ set. Deze professionele DJ set van Reloop is er eentje met klasse. Hij bestaat uit twee RP-7000 Silver direct drive draaitafels en de vierkanaals RMX-60 mixer. Toch zal hij geen rib uit uw lijf kosten. Reloop 2x RP-7000 draaitafel RMX-60 DJ mixer DJ set. Met de RP-7000 draaitafel en de RMX-60 vierkanaals DJ mixer van Reloop heeft u een professionele set-up waarmee u zeker geen modderfiguur zult slaan. Desondanks bent u niet meteen uw hele budget kwijt aan een dure DJ-set.
franky desmet-vandamme dj set Rock Herk.
franky desmet-vandamme dj set. Franky De Smet-Van Damme frontman van Channel Zero is tegenwoordig ook metal-dj. Na het concert van zijn groep als headliner in de Club blijft hij nog even op het podium voor een dj-set om met zware metalen de eerste festivalnacht in te gaan. Rock Herk dankt zijn partners. 2017 Rock Herk All rights reserved info@rockherk.be.
DJ Bobby Ewing.
Dour Festival 2017 Hunee dj set.
Hij verstaat de kunst een broeierig feest te doen ontstaan dankzij de vele invloeden uit de soul disco afro all things funky quoi. Positive vibes met zijn feestelijke hybride house zoals je al kan horen op zijn album Hunch Music.

Contacteer ons