Meer resultaten voor licht en geluid

licht en geluid
 
Home Ampli.
Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een full time verantwoordelijke technische. Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een full time planner van crew, materiaal en. Vacture: Magazijnier afdeling licht. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde magazijnier m/v voor het onderhoud en de.
Geluidsinstallatie hurenVerhuur, licht en geluid, podium, verlichting bij Axse.be.
De licht en geluid installaties zijn compleet en zeer makkelijk aan te sluiten op een laptop, mp3 speler, ipad. A x se.be gespecialiceerd in verhuur en verkoop van professionele licht en geluidsapparatuur. Verhuur Licht en Geluid Geluidsinstallatie huren P.A. Video en Av-materialen Dj gear Decor meubilair.
prijslijst licht-geluid.
2 Wind-up statieven met Truss/lichtbrug 6 of 9 meters met 4 Led Moving heads en 4 Scanners 4 RGB par Led Laser effect 6 Wash Led Moving Heads aan extra Truss Rookmachine 1500w met vloeistof Geplaatst en afgehaald. Set 2 Licht Geluid.
Piessens Electro Industrie Licht geluidssignalisatie.
Bij Piessens Electro Industrie bieden wij verschillende producten voor optische en akoestische signalering aan. De volgende merken zijn meteen leverbaar uit voorraad.: Ook diverse andere merken in ons aanbod: Honeywell Grothe Pfannenberg. Blijf op de hoogte van onze actuele promoties en afwijkende openingsuren!
Dekasound.
Welkom bij Dekasound. Dekasound is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht, geluid en videomateriaal. Een tweede luik zijn onze specials, denk maar aan ledwalls, ledvloeren, luchters, ventilatoren, firejets, unieke klassevolle ontwerpen, kassa-units en allerhande decoratieve materialen.
Discovery Projects: Verhuur Licht Geluid, Rigging Trussing Regio Oost West-Vlaanderen.
Discovery Projects: passie voor licht en geluid in regio west-Vlaanderen. 0477 434 545 Contacteer ons. Wilt u een evenement organiseren waarbij uw gasten in de ban zijn van de muziek, de verlichting en de sfeer in het algemeen? Het kan dankzij Discovery Projects.
Verhuur licht geluid P.A. video rigging lounge decor.
Zo bezitten we verschillende PA installaties en kunnen we u de nodige ervaren PA techniekers aanbieden. Of u nu op zoek bent naar verhuur van licht en geluid, verhuur van een PA installatie of verhuur van een muziekinstallatie, u kunt bij ons steeds terecht voor een passende licht en geluidsinstallatie of muziekinstallatie om te huren.
NB Sound Light Uw partner in licht geluid voor alle evenementen!
Uw partner in licht geluid voor alle evenementen! ONS MATERIAAL REALISATIES. Neem gerust een kijkje op onze website. Kom meer te weten over wie we zijn en wat we doen. De merken waarmee wij werken. We hebben enkele standaardsets samengesteld om het u makkelijk te maken.
Spelen met golven: geluid en licht nader bekeken Universiteit Antwerpen.
Spelen met golven: geluid en licht nader bekeken. Merkwaardige golfverschijnselen bij licht en geluid. Experiment / demonstratie. Golffenomenen komen heel vaak voor in ons leven, zij het in water, in de vorm van licht, geluid of materie; van gigantisch grote materiegolven in sterrenstelsels tot microscopisch kleine subatomaire golfjes.
Orion Licht Geluid.
Fuifpunt Geluid en licht.
De Ambrassade is het kennis en expertisecentrum dat de positie van kinderen en jongeren in de samenleving versterkt. Home Organisatie en tips De voorbereiding Geluid en licht. Geluid en licht. Een fuif zou geen fuif zijn zonder muziek en lichtshow.

Contacteer ons