Op zoek naar licht en geluid?

licht en geluid
 
K-M Licht Geluid Startpagina Facebook.
Of een partytje of een communie een doop een bruiloft of een bedrijfsfeestje of gewoon een gezellige artiesten avond. Dan ben je bij de jongens van k-m licht en geluid aan het goede adres. Ze verzorgen een gezellige sfeer met eventueel artiesten of een dj dus mocht je. Interessen hebben neem dan vrij blijvend contact met ze op met vriendelijke groet van k-m licht en geluid. K-M Licht Geluid heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Verhuur en verkoop van licht en geluid in Ham Limburg.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u professionele licht en geluidsinstallaties van hoogstaande merken aan en dit tegen een betaalbare prijs. Neem een kijkje in ons aanbod en overtuig uzelf. U kunt elk artikel apart bestellen of een samenstelling naar uw eigen keuze maken. Hebt u de voorkeur voor een set? Dan kan dit ook. Wij bieden discobarsets en fuifsets aan naar ieders budget. Let wel als u voor een set kiest is het nog altijd mogelijk om 1 of meerdere artikelen te verwisselen of weg te laten andere combinaties naar uw keuze zijn dus mogelijk. Welkom bij Visualsounds uw party-partner bij uitstek!
Geluidsman Zuid-Holland Universal licht geluid.
BIJ STORINGEN OF VRAGEN OVER ONDERHOUD KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN. Universal Licht Geluid is actief op het gebied van verhuur verkoop reparatie en installatie van professioneel licht en geluid. Wij staan garant voor de verzorging van een goede licht en geluidskwaliteit bij kleine en grote projecten. Omdat we beschikken over ruime kennis en ervaring zijn we in staat om u vlot en vakkundig een antwoord te geven op uw vragen en u op duidelijke wijze te adviseren. Middels onze persoonlijke service streven we ernaar maatwerk te leveren. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op we staan u graag te woord. Raadsheerenhoek 5H 3214 VR Zuidland.
Home.
Welkom bij BP Licht en Geluid gespecialiseerd in het verhuren van licht en geluidsapparatuur. U kan bij ons terecht voor diverse partysets en sets op maat voor zowel grote als kleine evenementen. Trouwfeest verjaardagsfeest bedrijfsfeest expo optreden productvoorstelling. Bij BP Licht en Geluid staat de klant centraal.
Peitsman Licht en Geluid.
T 010 4147527 F 010 4147597 E info@peitsman.com. Het pand van Peitsman Licht en Geluid is gelegen aan de Innsbruckweg 97 te Rotterdam. Industriegebied Bedrijvenpark Rotterdam Noord West. Per auto zeer goed bereikbaar. vanaf de ring Rotterdam A20 / afslag 12 Spaanse Polder. vanaf de A13 / afslag 11 Spaanse Polder. vanaf Metro station Marconieplein met buslijn 42 halte Innsbruckweg.
Licht geluid en stoom in je douche GROHE Livios.
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door GROHE en is dus niet geschreven door Livios. Licht geluid en stoom in je douche. Douchen met licht en geluid. Douchen met licht en geluid. Kies je favo muziek geluid of stoomcombinatie. Innovatieve douche een ervaring voor al je zintuigen. GROHE SPA stelt de F-digital Deluxe voor een combinatie van fascinerende lichteffecten je favoriete muziek en heerlijke stoom voor een douchemoment van pure relaxatie. GROHE SPA stelt de nieuwe F-digital Deluxe douche voor. Het is de eerste douche die aangestuurd wordt door de Apple iPod Touch 4G. GROHE SPA F-digital Deluxe laat je toe je gedachten helemaal te verzetten.
Techniekers JC Vizit.
Ben jij iemand die dit kan? Het technisch team is altijd op zoek naar mensen met kennis van licht en geluid. Ook jongeren die er nog niet veel van kennen maar graag bijleren zijn zeker welkom! FILM Limitless Barvizuel 4. Dag van het Spaghettimonster. Grote zaal Kaffee Keuken. Club Vizit Dagje zee. 2 eurodeal Green screen. Met de steun van. 2017 JC Vizit All rights reserved.
GROUP PDA licht geluid verhuur is onze business.
Licht geluid video en podium supplier voor de evenementenindustrie. Enkel gebruik van A-merken geen mengelmoes of exotische merken. 25 jaar ervaring in de sector en gediplomeerd personeel. Eigen RD afdeling voor projecten niets wordt aan het toeval overgelaten.
Ohm.
Welkom op de website van Ohm. Reeds jaren lang zijn we actief in verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht. Wij beschikken over een ruime showroom demoruimte en magazijn. Je kan bij ons terecht voor. Geluid-en lichtmateriaal voor DJs muzikanten scholen bedrijven enz. Beamers schermen en presentatiemateriaal. Home entertainment of de betere geluidinstallatie bij U thuis. Vaste installatie voor horeca discotheken vergaderzalen. Licht-en geluidinstallaties voor concerten evenementen beursstanden scholen enz. Professionele begeleiding service eigen hersteldienst. Wij beschikken over eigen technici met jarenlange ervaring. Op geregelde tijdstippen zullen we workshops en demoavonden organiseren.
Deltarent.
Toonaangevend verhuurbedrijf van licht klank en truststechniek voor evenementen standenbouw modeshows theater en losse verhuur. Nieuw in ons gamma. Deltarent Industriestraat 16 8755 Ruiselede T.
www.playsite.be.
Venecoweg 2 9810 Nazareth Belgium / route. Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept. Waar ook in de zaal op elk zitje wenst u een glashelder geluid. U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte. Verkoop verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen. Flexibiliteit en slagkracht troef tijdens kampioenenviering. Waarom uw vergaderzaal met een Bosch conferentiesysteem moet aangekleed worden.

Contacteer ons